Пергамент коричневий

  • Сортувати: За замовчуванням
  • Сортувати: Назва (А - Я)
  • Сортувати: Назва (Я - А)
  • Сортувати: Ціна (низька > висока)
  • Сортувати: Ціна (висока > низька)
  • Сортувати: Рейтинг (починаючи з високого)
  • Сортувати: Рейтинг (починаючи з низького)
  • Сортувати: Модель (А - Я)
  • Сортувати: Модель (Я - А)
  • Показати 15
  • Показати 25
  • Показати 50
  • Показати 75
  • Показати 100
  • Сортувати: За замовчуванням
  • Сортувати: Назва (А - Я)
  • Сортувати: Назва (Я - А)
  • Сортувати: Ціна (низька > висока)
  • Сортувати: Ціна (висока > низька)
  • Сортувати: Рейтинг (починаючи з високого)
  • Сортувати: Рейтинг (починаючи з низького)
  • Сортувати: Модель (А - Я)
  • Сортувати: Модель (Я - А)
Популярний
код: 12791
Пергамент для випiкання Чиста перемога 3 м
Популярний
код: 4384
Пергамент коричневий Фрекен Бок 50 м
Популярний
код: 91191
Папір коричневий для випікання Смачно 38 см 6 м

Корисне пристосування для будь-якої кухні

Пергамент коричневий, порівняно з білим, має термостійкістю, а також деякими бар'єрними властивостями, завдяки яким він і отримав широке застосування.

Властивості коричневого пергаменту

Говорячи про властивості такого функціонального вироби можна відзначити його стійкість:

1. До впливу вологи.

2. До високих температур.

3. До механічних впливів.

Серед інших його переваг - багаторазове використання, що дозволяє економити гроші. Крім того, дане пристосування не викликає смакових змін у властивостях харчових продуктів, воно не димить, не липне до виробів і не горить. Такі особливості можливі завдяки тому, що натуральний рослинний пергамент виготовлений з природного волокна, яке пройшло високу хімічну чистоти обробку. Ще одне важливе достоїнство – простота у використанні.

Пергамент коричневий оптом часто закуповують заклади громадського харчування, а також ресторани, кафе і супермаркети. Такі великі покупки дозволяють кухарям не турбуватися про наявність корисного агрегату, без якого в приготуванні їжі просто не обійтися. Ціна на такі вироби дуже приваблива.