Код товару:90039

Пергамент Еко Бейк білий 38 см 50 метрів

Ціна: 262.80 грн

Дану позицію можна замовити тільки через швидке замовлення
Під замовлення (від 3 до 5 днів)

Відправка по Україні в день замовлення до 16:00
Відповідність усім нормам та правилам
100% гарантія отримання та повернення
Конкурентні ціни та жодного обману
Натуральний рослинний пергамент виробництва «Nordic Paper» Норвегія, стабільної вологостійкості і жароміцності (більш 2500С), виготовлений з природного волокна високої хімічної чистоти і обробки.
Щільність пергаменту 41р/м2 дозволяє на 21% зменшити витрату матеріалу порівняно з іншими подпергаментами щільністю 52г/м2.
Знижує енерговитрати, так як немає необхідності прожарювання дек.
Підвищує культуру виробництва кондитерських виробів, економить час і зусилля з підтримання чистоти робочих поверхонь – дек, форм для випічки і т. п.
Має високі розділові властивості: продукти не пригоряють, і відмінно відокремлюються як від робочих поверхонь, так і самої папери.
Повністю виключає використання маргаринів та жирів, дозволяє виготовляти дієтичні продукти.
Допомагає виготовити «чисті», що не містять канцерогенних речовин продукти, тобто сприяє збереженню смакових і корисних властивостей хлібобулочних і кондитерських виробів, зберігає здоров'я людини.
Папір характеризується високою жиро - і вологостійкістю. Це дає можливість заморожувати напівфабрикати, заготовки і остаточне випікання виробляти прямо в цій же папері.
Всі сировина та добавки, використовувані при виготовленні пергаменту – відповідають вимогам, що пред'являються до матеріалів, що знаходяться в контакті з харчовими продуктами, і має сертифікат ISO 9001.
Натуральний рослинний пергамент Eco Bake використовується для випічки багаторазово, в залежності від видів випікається продукції і температурних режимів – до 3-х разів з кожної сторони і більше, що приносить  довготривалу економічну вигоду.
 
Основні
Довжина рулону
50 м
Матеріал
пергамент
Фасовка
рулон
Ширина
38 см
Щільність
39 г/м2
Колір
білий
Відгуки0

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Оцінка

Відгуки з оцінкою
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків