Код товару:130184

Дезінфікуючий засіб для швидкої дезінфекції СЕПТОФАН КВИК 500 мл з дозатором

Ціна: 122.92 грн


Купити товар дешевше

Купити товар дешевше
В наявності

Відправка по Україні в день замовлення до 16:00
Відповідність усім нормам та правилам
100% гарантія отримання та повернення
Конкурентні ціни та жодного обману

Засіб дезінфекційний для дезінфекції та достерилізаційного очищення для зовнішнього застосування. Засіб має пролонговану у часі антимікробну активність. Призначення: призначений для дезінфекції та достерилізаційного очищення: поверхонь, приміщень, обладнання, апаратів; виробів медичного призначення, медичних рукавичок; стоматологічних інструментів, наконечників до бормашин; перукарського, манікюрного, педікюрного та косметологічного інструментарію; аптечного, лабораторного скла та посуду; санітарно-технічного обладнання; поверхонь на транспорті; поверхонь приміщень (стіни, двері, підвіконня, тверді меблі).

Спосіб використання: дезінфекцію здійснюють засобом методами протирання, зрошення, занурення, замочування та об’ємним способом згідно методичних вказівок. Оброблювані поверхні повинні бути повністю зволожені засобом. Максимальна витрата засобу – 50 мл/м2. Час експозиції становить 30 сек. Не застосовувати до поверхонь та інших об’єктів з матеріалів, нестійких до дії спиртів. Протипоказання: Не придатний для антисептики слизових оболонок. Не допускати контакту з очима та попадання до шлунку.

Склад: 100 мл розчину містять: активні речовини:
1-пропанол – 55,0%, дидецилдиметиламоній хлорид –
0,03%; допоміжні речовин: регулятор pH, вода демінералізована – до 100%.
 
Умови зберігання: засіб зберігають у герметичному пакуванні виробника у критих складських приміщеннях,які захищені від вологи та прямого сонячного проміння,
за температури від 5°С до 30°С, окремо від легкозаймистих матеріалів та харчових продуктів, в місцях, недоступних для дітей.
Термін придатності засобу – 3 роки з дати виробництва.
 
Об`єм: 500 мл 
Відгуки0

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Оцінка

Відгуки з оцінкою
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків
0% 0 відгуків